Vi søger driftsleder

Som driftsleder hos Øsby Entreprenør & Kloakservise ApS, får du en yderst central position, der er bredt orienteret. Det gælder fagligt, kollegialt og med stor kontaktflade til mange interessenter.

Der udføres alle tænkelige opgaver indenfor kloak-, belægnings-, beton- og jordarbejde. Med mere end 35 års erfaring, er der opbygget en knowhow, der spænder fra mindre reparationer til totalentrepriser og rammeaftaler. Virksomheden har i dag en stor fast kundekreds.

Driftslederstillingen er nyoprettet og en sjælden én af slagsen. Overordnet set bliver din rolle, med tiden, at overtage opgaver og ansvarsområder fra virksomhedens stifter, Mogens Anker. Det skal sikre en glidende overgang af den erfaring og knowhow, som i dag kun findes hos én person. Det er primært viden og erfaring af faglige udfordringer, der i de fleste tilfælde er altafgørende for en opgaves løsningsmetode. Det betyder du primært skal være den praktiske driftsleder, der kan vise og forklare, hvordan en problemstilling kan gribes an. For dig er det ikke opgavens volumen, men selve løsningen, der er din motivation.

Af nøgleopgaver og ansvarsområder kan nævnes

  • Planlægning
  • Igangsætning af opgaver
  • Projektstyring og opfølgning
  • Økonomi
  • Kvalitetskontrol

Det forventes ikke, at du besidder alle kompetencer. Du vil blive understøttet af relevante kurser og ikke mindst vil Mogens Anker være din tætte sparringspartner.

Om dig

Du er nuværende eller tidligere håndværker med uddannelse indenfor kloakering, belægning, beton e.l. Det er et krav, at du har erfaring fra fronten. Har du et stærkt købmandsgen, er det endnu et plus.

Du ved hvad du kan og du tror på dig selv, men din personlighed er vigtig. Du udstråler naturlig imødekommenhed, er tillidsfuld og kommunikerer ligeværdigt og respektfuldt.

Du tilbydes

En arbejdsplads med stort socialt ansvar, hvor alle kender hinanden.

  • Et særdeles spændende job i en virksomhed med høj faglig knowhow
  • Personlige udviklingsmuligheder (kurser m.v.)
  • Et udfordrende, afvekslende og fleksibelt job
  • Gode kollegiale relationer med en særdeles stærk teamånd
  • Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Frank Andersen, FA Connect tlf. 20 24 62 33, eller Mogens Anker, leder Øsby Entreprenør & Kloakservice ApS tlf. 40 19 46 58.

Video vedr. stillingen kan du finde på osbyek.dk.

Motiveret ansøgning bedes sendt til fa@faconnect.dkDer afholdes løbende samtaler og tiltrædelse efter aftale.

Øsby Entreprenør & Kloakservice ApS. blev stiftet i 1983 af Mogens Anker. I starten var størstedelen af arbejdsopgaverne for murer- og tømrermestre samt landmænd. I dag spænder virksomheden lige fra private kunder til de offentlige virksomheder. I 2011 var der generationsskifte. Ejerkredsen i familievirksomheden består af Mogens Anker, Brian Anker, Carsten Anker og Tanja Anker. Der er i dag ca. 45 ansatte i virksomheden.